Skip to main content

MAURUS

by D’Hauwe

Waar traditie en vernieuwing samenkomen.

Welkom bij Maurus by D’Hauwe, waar we de rijke traditie van wild- en gevogeltewinkel D’Hauwe in Sint-Amandsberg een frisse, creatieve twist hebben gegeven.

De naam D’Hauwe staat voor authenticiteit en vakmanschap, waarden die ons dierbaar zijn en die we zeker willen behouden in ons vernieuwd concept.

Hier vind je een uitgebreid assortiment aan delicatessen, traiteurbereidingen en hoogwaardig wild en gevogelte, met zorg geselecteerd door Jan D’hauwe zelf, die nog steeds actief betrokken is in ons verhaal. Verwacht enkel het beste voor je culinaire ervaring.

Olivier Maurus

Een blend van passie en perfectie.

Achter Maurus by D’hauwe staat een getalenteerde chef, Olivier, wiens naam binnenkort door zijn reeds opgedane ervaring in je smaakgeheugen gegrift zal staan. Olivier genoot zijn opleiding aan de befaamde Hotelschool Ter Duinen en verfijnde zijn gastronomische skills onder de vleugels van meesterchefs zoals Michel Rostang in Dubai en Bernard & Benoit De Witte in Zingem.

Olivier’s grenzeloze liefde voor de keuken komt tot leven door zijn creatieve smaakcombinaties die terug te vinden zijn in ons aanbod. Verheug je op een symfonie van smaken, texturen en aroma’s die je zintuigen zullen verwennen. Olivier zijn ambitie is om een culinaire ervaring te creëren dat mensen hun leven gemakkelijker maakt, dit zowel voor een speciale gelegenheid als dagdagelijks.

Ons aanbod

Wild en gevogelte van topkwaliteit:

Ree, hazenrug, kippen-en kalkoengehakt, diverse charcuterie,
kip-aan’t-spit …

Traiteurgerechten & seizoensbereidingen:

Met een mix van lokale producten en Olivier’s culinaire touch, bieden we seizoensgebonden creaties aan die je smaakpapillen keer op keer zullen verrassen. Ons traiteur assortiment geniet van wild kroketjes en paté, croques maar dan anders, aziatisch geïnspireerde schotels tot soepen en bouillons, klassiekers zoals vol au vent, wildstoofpotjes en zó veel meer.

Daarnaast vind je ook Olivier’s signature oliën, azijnen, dressings en boters, telkens mee met het seizoen.

Maurus @ home

We bieden ook de mogelijkheid om Olivier Maurus bij je thuis te verwelkomen. Beleef de ultieme gastronomische verwennerij met onze “Home Cooking” service, dit zowel voor je lunch, diner of feest.

Neem contact op om de voorwaarden te bespreken.

Ons aanbod

Wild en gevogelte van topkwaliteit:

Ree, hazenrug, kippen-en kalkoengehakt, diverse charcuterie,
kip-aan’t-spit …

Traiteurgerechten & seizoensbereidingen:

Met een mix van lokale producten en Olivier’s culinaire touch, bieden we seizoensgebonden creaties aan die je smaakpapillen keer op keer zullen verrassen. Ons traiteur assortiment geniet van wild kroketjes en paté, croques maar dan anders, aziatisch geïnspireerde schotels tot soepen en bouillons, klassiekers zoals vol au vent, wildstoofpotjes en zó veel meer.

Daarnaast vind je ook Olivier’s signature oliën, azijnen, dressings en boters, telkens mee met het seizoen.

Maurus @ home

We bieden ook de mogelijkheid om Olivier Maurus bij je thuis te verwelkomen. Beleef de ultieme gastronomische verwennerij met onze “Home Cooking” service, dit zowel voor je lunch, diner of feest.

Neem contact op om de voorwaarden te bespreken.

Bij Maurus by D’hauwe zijn we toegewijd aan het leveren van premium wild en gevogelte verrijkt met Olivier zijn expertise. Kom langs in onze vernieuwde speciaalzaak, waar het ultieme smaakavontuur op je wacht en geniet van passie, creativiteit en ambacht.

OPENINGSUREN:
Dinsdag t.e.m. zaterdag: 9u00 tot 18u30
Zondag: 9u00 tot 13u00
Antwerpsesteenweg 384
9040 Sint-Amandsberg
09 228 28 66
info@oliviermaurus.be